L’Alginet és el més beneficiat pel goal average i l’Ondarense és el que menys punts suma amb rivals directes

Però el que pitjor combina és l’Orba, que només guanya el mà a mà amb els ondarers

1-05-18. Vist com està desenrotllant-se la lluita final per la permanència, amb una gran igualtat, no seria d’estranyar que l’última plaça de descens acabara decretant-se pel goal average. De segur els tècnics ja han fet càlculs sobre la probabilitat de què els toque a ells i de les alternatives que poden donar-se en cas d’empat, que pot ser a dos o més equips. De moment hi ha un triple empat a 33 punts i un doble a 34. 

Nosaltres també hem fet càlculs sobre els goal average  i les combinacions són múltiples. Per començar l’Alginet B, equip que ocupa de moment la plaça de descens amb 32 punts, és al que més ajudaria els empats. De fet, té les seues probabilitats de mantenir-se en Primera Regional fins i tot sumant un sols punt si aconsegueix igualar amb algun dels equips que estan per damunt d’ell, llevat del Benissa.

Així, l’Alginet B sumaria 18 punts en confrontacions directes amb els seus altres 5 rivals, i té el desempat favorable amb tots els equips implicats menys el Benissa. Un dels equips amb pitjor panorama té és l’Ondarense, que només suma 9 punts amb enfrontaments directes, i només guanya Pedreguer i Benissa. L’altre que també ix malparat de les combinacions és l’Orba, que fa 11 punts, però que només guanya un mà a mà amb l’Ondarense, mentre que l’iguala amb el Polop però amb diferència de gols desfavorable. 

El Pedreguer, encara que millor situat en la graella d’eixida d’esta última jornada, també té un pobre bagatge: 10 punts i només dos combinacions favorables contra Orba i Polop. 

El Polop no ho té mal, amb 17 punts i només confrontacions desfavorables contra l’Alginet B i Pedreguer. Iguala amb l'Orba, però la diferència de gols li afavoreix de moment. En una situació molt semblat es troba el Benissa, que en suma 16 punts amb els rivals i guanya al Pedreguer, Alginet B i Orba. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon