Els juvenils salven els mobles del Benissa

El primer equip n’ha utilitzat 16, i en els últims deu partits sempre ha jugat algú de titular

Este diumenge a Mutxamel va debutar José María, germà de Juan Revelles. Al porter Pedro li va tocar la difícil papereta de substituir Juanvi a Pego. I Lino, el juvenil que més minuts ha jugat amb el primer equip. 

10-04-18. Fins a 17 jugadors del juvenil han estat convocat per a la primera plantilla del Benissa al llarg de la present temporada, dels quals 16 han participat algun minut. Una estadística extraordinària amb un valor afegit pel paper determinant que han tingut i per la resposta que han donat, principalment en esta segona volta, on l’equip de Cutillas s’està jugant la permanència. De fet, en els últims deu partits sempre hi ha hagut algun juvenil en l’onze inicial.

Destaca l’aportació del davanter Lino, que va debutar a la jornada 8 junt amb Ángel Teruel i el porter Jorge. Lino és el que més ha participat de l’equip, amb 553 minuts jugats. Desprès figuren el porter Sergio, amb 360 minuts, i Ángel Teruel, amb 270. A més, Sergio ja s'ha incorporat com a porter titular del primer equip desprès la baixa de Juanvi. La resta de jugadors que han acumulat més de cent minuts de joc són Jorge, Marc, Víctor i Vicent. No només han estat convocat la gran majoria del Juvenil A, que és líder del Grup III de Preferent, sinó també altres del B que milita en Segona Regional, com ara els dos porters Jorge i Pedro.