Arranca l'últim terç de competició

Deu equips en només 7 punts per fugir dels 3 llocs de descens directe

I ara van i guanyen els tres de baix: Xeraco, Alginet B i Benissa

11-02-18. Emoció per dalt i per baix. Ja avisàvem la setmana passada que els equips en llocs de descens venien sumant, al menys un dels tres, en les 10 últimes jornades. I ara van i este dissabte guanyen tots tres: Xeraco (21), Alginet B (19) i Benissa (19). Per complicar-ho tot encara més. I apretar la taula i fer que el setè classificat, el Gorgos (26), amb els mateixos punts que el Pedreguer que és vuité, no puguen estar massa tranquils, perquè tenen el descens a només 5 punts. El Mutxamel (sisè amb 29), que s’ha desunflat en els últims partits -4 derrotes de 4-, de moment respira un poc millor, encara que haurà de parar la sagnia de punts perduts si no vol crear-se problemes. 

Més se li ha complicat a Ondarense (21), que cau en descens per ocupar el lloc del Xeraco, i Orba (21), que marca la salvació però per goal average. Benirredrà i Polop tampoc tenen res fet, amb 22 punts. I desprès, en el lloc nové, està el Real de Gandia, amb 23.  

Pel que fa a la part de dalt, l’Altea, revelació d’aquesta segona volta, amb 33 punts i una gran projecció, té la salvació virtual a unes setmanes vista. El Campello també ha fet els deures en este tram de temporada i mira cap amunt, amb 35 punts. Els tres primers, Rafelcofer, Pego i Oliva, juguen una lliga a banda, la de l'ascens. 

Ondarense i Alginet B, dos equips implicats en la lluita per la salvació.