Connor reforça el mig del camp del Benissa

El lateral Gerardo i el defensa Mario també s'han incorporat esta última setmana a l'equip

12-03-18. El migcapista Connor, procedent del Calp CF, no ha pogut aplegar en millor moment al Benissa: debut este dissabte amb victòria a El Campello i el conjunt de la Marina Alta que ix dels llocs de descens 18 jornades desprès. Connor va jugar tot el partit i va tenir una bona actuació. 

Un altre jugador que també va debutar este dissabte i que ha estat fitxat esta mateixa setmana, procedent del FB Teulada-Moraira, és el lateral Gerardo, que també va jugar tot el partit. La tercera incorporació per tancar este últim tram de lliga al conjunt benisser és la de Mario, jugador que no tenia equip, i que encara no ha pogut debutar.

Amb els nous fitxatges, més les reincorporacions de jugadors claus com Toni Bañuls o Joan Carrió, en esta segona volta, a banda dels que també se sumaren al projecte en la segona volta, Galera i Paco Lleches, el Benissa està obrant el miracle de la salvació. 

Claus també han estat les aportacions dels juvenils. Fins a 15 jugadors han participat des de la meitat de la primera volta i principalment en les últimes convocatòries, fent un gran paper en el conjunt que dirigeix Cutillas.

Connor, últim fitxatge del Benissa, junt amb el president del club, Domingo Fuentes.