El comité desestima el recurs del Gorgos per alineació indeguda de l’Alginet B

El Pego perd a Oller i Rico per sanció, el Pedreguer a Iván, i el Benissa a César

15-02-18. El comité de disciplina de la Federació Valenciana de Futbol ha desestimat en primera instància el recurs presentat pel Gorgos contra l’Alginet B davant una possible irregularitat en l’aliniació d’un jugador que estava sancionat, tal i como reflectia l’acta del partit que van jugar passat dissabte. El comité va considerar que no s’havia produït eixa anomalia i es va atribuir l’alineació a una errada a l’hora de complimentar l’acta. Així doncs, els punts es quedaran pel conjunt riberer, que actuava com a local, i que va guanyar per 3-1 al Gorgos.

El mateix òrgan disciplinari ha determinat la sanció d’un partit per als davanter pegolins Víctor Oller, que va vore roja directa en la setmana passada, i Rico, que acumula cinc grogues. També pel mateix motiu es perdran el partit d’este diumenge el central Iván, del Pedreguer, i César, del Benissa. 

Pel que fa als rivals dels equips de la comarca, el Polop visitarà La Marjal sense el seu golejador Iván Rubio i Merca. A més, el rival del Benissa, el Real de Gandia, no podrà comptar amb Enguix i en l’Oliva, que visita Ondara, no estaran Eric ni Joan Torres. L’Alginet, rival del Pego, perd al seu jugador Jorge Roig que va ser expulsat amb dos grogues.

Rico, del Pego, haurà de defendre el títol de pichici des de la grada.