Cartorze porristes encerten el resultat del partit Rafelcofer-Pego 

El gol de penalti en el 96 capgira els resultats de la porra

16-12-17. Els catorze encertants de la Porra de Nadal optaran al premi unic del Lot de Nadal. Per saber qui és el guanyador final, entre els encertants es repartiran uns números de dues xifres -del 01 al 98- i el que coincidisca en les dues últimes xifres del sorteig de l'ONCE de diumenge 16 s'endurà el premi. En cas que el sorteig acabara en 00 o en 99 -únics de la centena que no s'han repartit- es repetiria el sorteig a la jornada següent, és a dir, dilluns, i així successivament fins que aparegués un dels números de dues xifres asignat a algun dels participants. 

La Porra s'ha resolt a última hora amb el gol de penalti a favor del Pego, en el minut 96. Fins eixe minut, el resultat del 2-0 afavoria només quatre participants. 

BASES:

En el cas que hi haja més d'un encertant de la porra es farà un sorteig entre ells.  Se'ls assignarà un número que haurà de coincidir amb la terminació del sorteig de l'ONCE de diumenge 17 de desembre (Sueldazo).

En cas que no hi haja cap encertat, s'aplicaran els mateixos resultats al partit que jugaran l'Ondarense i el Gorgos en eixa mateixa jornada. Si persistira sense guanyador es triaria entre els encertants del Pedreguer-Alginet B.

El termini per participar es tanca divendres 15 a les 24 hores.

Només s'admetrà una aposta per correu.

Si n'apleguen dos d'un mateix e-mail s'anul·laran ambdós.

Les teues dades s'incorporaran al fitxer de futbolmarinaalta.com