Els entrenadors han vist un partit molt disputat entre dos equips que volen estar dalt

17-12-17. Els entrenadors han fet balanç del que ha sigut el Rafelcofer-Pego. Tots dos coincideixen en que ha estat un partit molt disputat i competitiu amb dos equips que lluiten per estar dalt. Octavio pensa que el seu equip s’ha imposat en la lluita individual, mentre que Lauro estima que hi ha un just guanyador.

Lauro i Octavio, dos grans entrenadors de la categoria.

Octavio: “Ens hem imposat en la lluita individual”

 

“Nosaltres havíem treballat tota la setmana esta manera de jugar conscients que si el Rafelcofer abastava el nivell que mostra dins de casa és molt difícil de batre”, assenyala el mister del Rafelcofer.

“El Pego és un bon equip jugador per jugador però nosaltres ens hem imposat en la lluita individual i desprès, amb treball i paciència han vingut els gols que són els que fan guanyar”, matisa.

Respecte del joc del rival, pensa que “el Pego no ha utilitzat un joc de possessió, el que ha fet que nosaltres ens sentirem més còmodes en la lluita individual”. “Totes les maneres de jugar són respectables, i jo respecte molt a Lauro i al Pego”, aclara.

Octavio no vol donar-li massa importància als 6 punts d’avantatge que té el seu equip sobre el segon, el Pego. “Anem a viure cada moment d’esta lliga com ja ho vam fer l’any passat i arribarem on arribarem però sempre amb il.lusió i la satisfacció de fer una bona faena”.

Lauro: “Hi ha un just guanyador”

 

Lauro era conscient de les dificultats del rival i del camp. “Nosaltres hem posat les nostres armes i ells les d’ells i hi ha un just guanyador del partit”, resumeix.

També estima que el seu projecte va arrancar fa tres mesos i que es troba en fase de construcció, a diferència del Rafalcofer,  “que duu tres o quatre anys amb la mateix gent i un entrenador que repeteix de la temporada passada i té les idees molt clares”. 

Es mostra satisfet amb el treball del seu equip. “Hem intentat en tot moment jugar al futbol i hem tingut moltes ocasions de gol, però el futbol és així”. 

Respecte dels gols que ha rebut el seu equip, pensa que en el primer hi ha hagut un desajust defensiu però en el segon li dona mèrit al rival en el gran llançament i remat del córner.

“Estem segons, i això ho haguera firmat a principi de temporada; ara hi ha que seguir treballant i estar ahi per si el Rafelcofer punxa”, assenyala. Fet que pot produir-se, ja que recorda que “fa quatre partits estaven nosaltres quatre punts per damunt dels rivals i ara estem baix”. Continua pensant que davant el Pego “tot el mon es motiva” d’una manera especial.