Eric i el dia en què un porter ho para tot

Va tenir una actuació clau davant el setge que va fer l'Oliva a la porteria de l'Ondarense, sobretot en la segona meitat

19-02-18. Perquè un equip modest li guanye a un altre gran -pel que fa a entitat i pressupost- cal que tots els jugadors de camp estiguen a un nivell superlatiu. Li passa per exemple a qualsevol equip de la meitat baixa de la taula de Primera Divisió quan puntuen en el Bernabeu o el Nou Camp. Han d’estar tots al 100% en tots els aspectes -treball, físic, encert, intensitat, concentració,…-. Tots menys un, que ha d’estar encara més per damunt de qualsevol límit natural: el porter. Les ha de parar totes les que li tiren, que no són poques, però a banda ha de salvar probablement més d’un baló de gol.

És el que es va vore una vegada més este diumenge en el partit Ondarense-Oliva. Els de casa s’entregaren, acabaren exhaustes i jugaren al seu màxim nivell contra un totpoderós rival. I entre ells va destacar el porter, Eric, que ve fent una molt bona campanya, i que va traure tot el que li van tirar, per tots els costats, sobretot en la segona meitat. Un dia d’eixos que “ho pare tot”. 

Eric Barber se’l va vore a més molt motivat precisamente contra el seu ex equip. Té 26 anys i és de Dénia. Va ser porter de l’Ondarense en una anterior etapa, abans de provar fortuna a Tenerife i recalar a Dénia i Oliva. Enguany va iniciar la pretemporada a Calp però el pla no va quallar i va retornar a Ondara. En la present temporada ha sigut el porter titular en catorze dels vint partits que ha jugat el seu equip. En esta segona volta s’ha fet “l’amo” de la porteria groc i negra.