El Benissa denuncia alineació indeguda del Pedreguer

El comité no sanciona de moment a l’expulsat Pepe ja que no figurava a l’acta

19-04-18. Nova polèmica entorn a les alineacions. En aquesta ocasió és el Benissa qui va denunciar una irregularitat en el partit que el va enfrontar passat dissabte contra el Pedreguer. I és que el central Pepe, que va ser expulsat per traure un baló amb la mà que ja entrava a la porteria, en la jugada que va significar el gol de l’empat de penal, no figurava en l’acta. Una circumstància que el Benissa va posar en coneixement de la Federació i que, de moment, ha deixat en suspens qualsevol resolució al respecte. Per tant Pepe ha quedat sense sanció i podrà jugar este diumenge contra el Polop. En l’alineació no figurava el seu nom sinó el del seu germà Ximo Garcia, que no formava part ni de la convocatòria. El comité ha decidit per tant suspendre cautelarment la targeta roja que se li va atribuir a Ximo Garcia a l’espera de poder resoldre el contenciós.

Precisament fa uns dies la Federació va remetre als clubs un nou formulari per duplicat que cal presentar als àrbitres per tal d’evitar aquest tipus d’incidència. En el cas del Benissa-Pedreguer no es pot concretar si hi ha hagut una alineació indeguda o ha estat una errada de l’àrbitre a l’hora d’omplir l’acta, ja que no existeix cap formulari amb les alineacions. 

En cas que la Federació reconegera una situació il·legal les conseqüències pel Pedreguer podrian ser dramàtiques, ja que s’està jugant la permanència en aquestes tres últimes jornades. Tot el contrari que pel Benissa, que faria un pas endavant per a salvar-se si els donaren els tres punts del partit que va empatar. Trist seria que una competició tan apassionant com la que s’està vivint a la part baixa del Grup VII es veiés adulterada per qüestions al marge dels merament esportius. En qualsevol cas, els antecedents fan pensar que no hi haurà sanció en contra del Pedreguer ja que difícilment es podrà demostrar que es va presentar la llicència de Ximo per la del seu germà. 

El davanter Adri encara al central Pepe, en el partit disputat passat dissabte en La Costa de Benissa i que va acabar amb empat a dos.