Carliche, Paco Lleches i Avellà, baixes sensibles del Benissa per sanció

L’entrenador benisser Cutillas, de nou sancionat amb quatre partits

El Pedreguer no podrà comptar amb Jordi i per l’Ondarense cauen el porter Eric i Espinosa

19-04-18. El comité de disciplina ha publicat les sancions de la jornada passada que no deixa ben parat al Benissa, que juga este divendres un partit molt important a Altea. Al marge del seu entrenador Cutillas, al que li cauen quatre partits per usar llenguatge ofensiu, groller u obscé, o gestos de la mateixa naturalesa contra l’àrbitre, segons reflecteix la resolució, també cauen pel club de La Costa els jugadors Paco Lleches, Carliche i Avellà, tots ells per acumulació de cinc grogues. 

L’Ondara també queda “tocat” per les baixes, ja que el porter Eric i el migcampista Espinosa van ser expulsats diumenge passat, i hauran de descansar una jornada. 

Per la seua part, el Pedreguer no podrà alinear este diumenge al central Jordi reconvertit en pivot defensiu de la línia de mitjos, ja que també acumula targetes. El que si podria entrar en l’onze titular dels de Camarena és el central Pepe, ja que no ha estat sancionat per la roja que va vore diumenge a Benissa perquè no figurava en l’acta. En qualsevol cas, el Pedreguer no té intenció d’alinear ni a Pepe ni al seu germà Ximo,  per estalviar possibles nous plets. 

El central del Benissa Carliche trunca una ratxa d'onze partits consecutius jugant tots els minuts.