Diego Gorreta no continuarà al front de l’Orba

Per damunt dels sentiments, entrenador i club pensen que el millor és un canvi

19-05-18. Diego Mulet Gorreta no continuarà al front de l’Orba la pròxima temporada, en la que l’equip taronja retorna a la Segona Regional. Així ho ha comunicat el club a través del seu responsable Sergio Cuello. Una decisió gens fàcil i que ha posat fi a una etapa de tres anys, en la que l’entrenador d’Altea ha estat al front de l’equip en Primera Regional.

“Ni és bo per al club ni és bo per a mi”, ha assenyalat Gorreta en el seu anunci als jugadors i a la família orbera. “Crec que el millor és que aplegue un canvi”, insisteix el mister, encara que per un costat voldria seguir en l’Orba “tota la vida”. Club en el que, afegeix, ha viscut “una gran experiència” i del que s’ha quedat captivat sentimentalment. 

Per la seua part, Cuello ha recordat l’aplegada de Gorreta al club quan l’equip acabava de pujar a Primera Regional i només comptava amb 7 llicències. I com en aquell primera temporada es va aconseguir la permanència sense patir, el mateix que en la segona, on l’Orba va aplegar a ser quatre jornades consecutives líder. 

 

UN COMPORTAMENT IMMILLORABLE

 

“Lamentablement, enguany el desenllaç ha estat un altre, que en cap cas es pot imputar a l’actitud ni del cos tècnic ni dels jugadors”, assenyala Cuello, que estava segur que l’equip es salvaria “perquè en cada entrenament he vist un equip que s'ha buidat físicament i que s’ha comportat d’una manera immillorable; malauradament, el resultat no ha estat el que jo prevenia”.

“Club i entrenador creuen que un canvi pot vindre bé, i si quedava algun dubte de la continuïtat per part de Diego era precisament pel desenllaç. Diego no es mereixia eixe final, i durant les últimes setmanes totes dues parts hem estat barallant la idea de la continuïtat. La reflexió, ens ha fet veure que la possible continuïtat era més una qüestió sentimental que no d’energia per afrontar el proper any. De fet, de no haver baixat, era clar que Diego no continuaria. Els projectes necessiten d’energia, il·lusió i renovació, i Diego en tot això ha complit de valent. De cara a la propera temporada era el moment de fer el canvi i renovar energies. 

Gràcies Diego, has fet aquest club més gran sent un orber de cap a peus!”

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon