El Pedreguer li pega la volta a la moneda i es queda amb la cara

Buitre:

"Hem empatat per joc i coratge"

Lauro:

"Hem d'aprendre a no relaxar-nos"

José Luis Bisquert Buitre (Pedreguer).

20-11-17. El guió estava sent molt previsible. Un Pego en plena ratxa de resultats i bon futbol atropellava un Pedreguer que venia sent molt castigat per les baixes. Però els del Buitre li han pegat la volta a la moneda i s'han quedat amb la cara d'este partit i un punt que els sap a glòria.

Lauro Teixeira (Calp)

Per al Buitre al Pedreguer li ha costat d'entrar en el partit en els primers 20 minuts però desprès s'ha llevat del damunt la pressió, ha recuperat el seu joc i ha enllaçat alguna jugada. ​El tercer gol només començar la segona part ha estat una gerra d'aigua freda "pero en lloc de tirar la tovalla hem seguit jugant des de darrera, amb el risc que això implica, i hem aconseguit aplegar més voltes a la seua àrea". "Al final hem empatat per joc i coratge", ha afirmat l'entrenador local. 

Lauro també ha fet una valoració positiva d'este partit, tot i que el resultat no ha estat el millor que esperaven, encara que el dona per bo. Elogia l'entrega de l'equip local, "que mai ha renunciat al seu joc", i adverteix que el Pego "és el lider al que tots els equips volen guanyar", com s'ha vist hui a Pedreguer. "L'empat ens ha d'ajudar a aprendre que no ens podem relaxar en cap moment", insisteix.