El Benissa: S'aferra a la il·lusió

23-02-18. Des que Cutillas s’ha fet càrrec de l’equip, el desembre passat, el Benissa ha reaccionat. Ha millorat la imatge i també ha recuperat l'entusiasme. Es resisteix a perdre la categoria. Ha guanyat tres partits dins de casa -fins la data no havia sumat tres punts en La Costa- i ha deixat bona imatge a Ondara i el Real de Gandia. Només s’ha vist clarament superat i per golejada davant el Rafelcofer i el Pego.

La incorporació de Galera i Paco Lleches ha vingut molt bé, però encara pateix de falta de gent. També el juvenil Lino ha donat la cara en esta nova etapa del Benissa. Revelles i Iván Robles han reingressat al grup, però la plantilla continua sent molt curta. Només vint jugadors i sempre amb baixes. Persisteixen els problemes per completar la convocatòria, i l’equip ha de tirar mà de juvenils cada diumenge. 

Però el grup ha recuperat la il·lusió i renuncia a baixar els braços. I l’afició s’identifica amb un equip amb gent de la casa i que s’entrega en cada partit. 

Pel que diuen els números, al Benissa li costa massa fer gol. Pobres bagatge, només 19 dianes. Pel que fa als gols encaixats, si se li resten els 9 que li va fer el Pego en un sol partit i els 5 del Rafelcofer, no són gens roïns. És a dir, en la resta de partits ha venut ben cara la derrota. 

Ara el camí que queda no és gens fàcil. És un dels candidats a estar ahi baix, a patir i molt. Però queda lliga. Ara vénen dos partits decisius: diumenge a Polop i desprès la visita de l’Alginet B. Sis punts en joc que redefiniran un nou panorama per als benissers. 

Les sancions de 12 partits ho trabuquen tot: indignació i desmoralització al si del club

23-02-18. Ha sigut un colp molt dur per a la família futbolera de Benissa, el de les sancions de 12 partits que acumulen entre tres jugadors i l'entrenador arran dels incidents que es van produir el passat diumenge al camp del Real de Gandia. Unes mesures disciplinàries que deixen, de moment, sense porter a l'equip de Cutillas, a més de les baixes d'altres dos jugadors de camp. Un equip que ja de per si anava curt de gent ara ha de fer front a noves baixes afegides. Des del club opten pel silenci, al menys en estes primeres hores desprès conéixer-se les sancions este dijous. El que no amaguen és la indignació i desmoralització que ha suposat este revés, que aplega just en el tram decisiu de la temporada.  

L'àrbitre i els capitans del Benissa i Real de Gandia, just abans de començar l'encontre de tan tristes consecuències pels de la Marina Alta.