El Gorgos: efectius a casa

23-02-18. El Gorgos ha estat la grata sorpresa del grup. Un equip recent ascendit que s’ha instal·lat des del primer moment en la zona templada, i que no mostra cap intenció d’abandonar-la en el que resta de lliga. Té un equip fet des de fa unes temporades, i això ha pesat en la trajectòria. Al principi es va quedar orfe del seu golejador, però David Molines va tornar a casa a la novena jornada. La plantilla, amb només 20 jugadors s’ha gestionat molt bé i s’han superat episodis d’expulsions i lesions amb completa naturalitat. La banqueta ha respost. 

La clau ha estat en casa, on només s’han endut punts els “cocos” del grup -Rafelcofer, Pego i Oliva- i l’Orba, que hi va empatar. La resta tot victòries, a les que cal sumar un parell més fora de casa per arrodonir uns números d’enveja. Llàstima que lluny de Les Costeres s’haja mostrat molt irregular en alguns partits, perquè del contrari els de Jaume Serra i Pere podrien estar entre els cinc primers del grup. 

Amb 29 punts està molt a prop del llindar que marcarà la salvació -previsiblement entre els 30 i 35 punts-. El més correcte seria que aconseguira l’objectiu en els pròxims cinc partits per poder disfrutar d’un final de lliga ben plàcid.