L'Ondarnse: Pecat de joventut

La recta final de l’Ondarense es presenta d’allò més incerta. El club lluita per refer-se però alhora que suma gent en resta per un altre costat. Està en procés de refundació, un projecte, el de Nando Boluda, ja de per sí complicat per la joventut de la seua gent. Una arma de doble tall eixa de la joventut en el futbol. Per un costat dóna gust veure la combativitat i la lluita de l’equip en cada partit. Quasi sempre deixa bones sensacions. D’altra banda, la falta d’experiència dels seues jugadors en la categoria -molts d’ells procedeixen directament de juvenils- ho està pagant ben car, amb la pèrdua de punts principalment en partits claus o contra rivals als que hauria de superar sense problemes.  Potser siga l'equip de la comarca amb més recorregut, però el futbol viu sempre del present.

Cal esperar que la lluita contra les circumstàncies es decante cap al costat positiu i que l’estabilitat aplegue el més aviat possible. Fins ara ha emprat 26 jugadors seniors, dels quals 5 han causat baixa. El passat Nadal va incorporar 3 nous jugadors, fa dos setmanes van debutar 2 -Brian i Henry, i potser encara fitxe alguú més en estos dies. 

Només ha pogut completar 10 convocatòries en 20 partits, la meitat, i des que ha començat la segona volta ha hagut de tirar mà de juvenils. Excepte en este últim partit contra l’Oliva. És l’assignatura pendent, i segons farà els deures resultarà la nota final de curs. De moment ha suspès en l'exàmen d'este dijous a Polop, on va caure golejat.