L'Orba: A salvar-se a la Marjal

23-02-18. L’Orba ha de fer valdre l’efecte camp per tal d’espantar eixos fantasmes que de tant en tant s’han fet vore en la present temporada. Diumenge va jugar el primer del cicle de sis partits consecutius a la Marjal, i va sumar els tres punts. Ara este pròxim diumenge té una altra gran opció contra l’Alginet B. I en març vénen Oliva i Pego, així seguidets la mateixa setmana abans de cremar les falles.  

La plantilla s’ha completat i corregit encertadament en les últimes setmanes. Les darreres incorporacions en atac, Carlitos i Charrua, amb suplit en escreix l’absència del golejador Noé, motivada per una lesió. 

L’equip està compacte i ha deixat enrere els dubtes que va plantejar en la primera volta a la Marjal, on va deixar escapar molts punts. Ara està més fiable. De fet, en el que portem de 2018 ha guanyat els tres de dins de casa i només ha encaixat un gol. 

Els números conviden a l’optimisme. És el quart equip que menys gols ha encaixat, i només ha perdut 8 partits, xifra molt per baix dels equips de la meitat de baix de la classificació, que estan tots ells per damunt de les 10 derrotes. L’ha penalitzat molt, això si, els 6 empats que acumula -el Rei de l’Empat del grup-.