El Pedreguer: S'ha reinventat

23-02-18. La revolució silenciosa de Camarena va donat els seus fruits en un Pedreguer que ha recuperat l’autoestima en les últimes setmanes. On hi havia un equip escanyolit i ferit a les acaballes de la primera volta, hui hi ha un grup ben nodrit que convida a l’esperança. Sembla que s’ha fitxat bé i a temps. Ara per fi es veu cada diumenge una banqueta completa i solvent amb gent del primer equip. Tot i això, encara hi ha jugadors per a rescatar. I és que el Pedreguer ha estat l’equip de la comarca més castigat per les baixes, de tot tipus, en esta temporada.

S’ha recuperat no només gent sinó també nivell. Com és el cas de Rodri, Jorge i Mata, que han tornat al seu millor moment de forma i s’han sentit importants en estos últims partits. A poc a poc les noves incorporacions s’han anat sumant al grup. Primer Óscar Cardona, desprès Venti, seguit de Dani Cardona (juvenil en la primera plantilla) i ara Danil. Els tres últims, cada setmana un, per allò de no provocar massa estridències en el vestidor. 

Ara el que falta és recuperar a titulars com Miralles i Ente, o el mateix Ximo Andrés, dels que es cabria esperar un paper fonamental en este últim tram de lliga.

També cal millorar la nota en defensa. L’equip arrisca, i això ha provocat que els rivals més forts amb que s’ha enfrontat -Oliva i Altea- li hagin fet molts gols -n’ha aplegat a acumular 16 en només 4 partits-. La mitja de l’era Camarena és quasi de 3 gols encaixats per partit. És la cara més vulnerable. Però li ha anat bé, això d’arriscar, sobretot dins de casa, on ha guanyat 3 partits consecutius amb els que ha escapat de la zona d’alt risc. Un detall: el Pedreguer encara no li ha guanyat a cap equip de la comarca. Li queda la segona volta per prendre’s la revenja.