El Pego: Sòlid i amb gol

23-02-18. Superades les turbulències del desembre que li van costar el liderat -i llevat de l’ensurt d’esta passat dissabte contra un dels cuers-, el Pego ha recuperat en el que portem de segona volta les seues senyes d’identitat: solidesa i gol. I també el seu lloc a la classificació, ara a només un punt del líder, el Rafelcofer, però amb un partit menys, el que té pendent de jugar a Orba. És a dir, el primer lloc en la palma de la mà.

L’entrenador Lauro sempre parla del mateix: anar creixent i millorant en cada partit. En l’aspecte positiu el gran treball i l’actitud de l’equip. En l’aspecte negatiu, eixos moments d’alguns partits en els quals sembla perd el nord, es desconnecta, sobretot quan es mou la banqueta. També la falta d’alternatives a les baixes. Pateix molt l’equip quan li falla algun jugador. No hauria de ser així en un club de recursos com el Pego i amb una plantilla tan solvent. 

Amb 62 dianes és de sobra l’equip màxim golejador -el segon , l’Oliva, en té 42-. També és curiós el fet com es reparteixen els gols: el davanter Rico en porta 15, mentre que Bertó, migcampista, 11. Tots dos estan entre els quatre màxims golejadors del grup. Després, els altres atacants Borja i Oller estan en 7, mentre que el seu referent en l’eix de l’atac, Guede, només en duu 5. 

Per trajectòria, per entitat i per coratge el Pego és el primer candidat a l’ascens amb vol directe, és a dir, des de la primera plaça. Sempre amb el permís del Rafelcofer, ara que la lluita sembla només cosa de dos, desprès que l’Oliva s’haja despenjat este passat diumenge amb la derrota a Ondara.