Torrens, de l'Orba, i Quinten, de l'Ondarense, no jugaran diumenge per sanció

Sis jugadors del Gorgos amb quatres grogues

23-11-17. Els jugadors Torrens, de l'Orba, i Quinten, de l'Ondarense, no podran jugar els partits dels seus respectius equips d'este diumenge degut a una sanció federativa. El primer descansarà precisament en el derbi contra el Pedreguer per haver acumulat cinc targetes grogues. El segon ho farà per haver estat expulsat per doble amonestació diumenge passat, i no podrà aliniar-se en el partit que l'Ondarense disputa contra el Xeraco. L'altre sancionat a la comarca, també amb un partit, ha estat el segon entrenador del CD Pedreguer, Yogue, que va veure dos grogues i per tant no podrà seure's a la banqueta este diumenge.

A estes altures de temporada comencen a caure en cascada les sancions per acumulacions de targetes grogues, i el que suposa la seua amenaça per aquells que ja en contabilitzen quatre. En este sentit, el cas més cridaner és el del Gorgos, on més de la meitat dels jugadors fixes en l'onze de Jaume Serra estan a una sola groga per acumular jornada de descans: Jaume Devesa, Lucas Leon, Carim, Eloy, Rubén i Adrián Campos. 

També el Pego haurà de tindre cura en el capítol de targetes, davant la pròximitat -l'última jornada de l'any 2017- del duel contra el Rafelcofer. De moment només el central Fran compta amb quatre amonestacions, encara que hi ha altres jugadors que sumen tres grogues.

Quinten estava sent un fixe en el mig del camp de l'Ondarense. 

Torrens (Orba), baixa sensible per al derbi de diumenge contra el Pedreguer.