El Benissa acumula dotze partits de sanció per la desfeta al Real de Gandia

L’entrenador Cutillas i el porter Ortolá els més castigats, amb quatre jornades

Baixes també a l'Ondarense, Gorgos i Orba

El Benissa perd a l'entrenador Cutillas i al porter Ortolà per als pròxims quatre partits.

22-02-18. El Benissa va perdre alguna cosa més que tres punts el passat diumenge al Real de Gandia. Una d’eixes jornades en les que no només es perd el partit en qüestió, sinó també el següent i qui sap, davant la transcendència del que s’està jugant, si la permanència en Primera Regional. Una debacle.

Alguna cosa deguera haver en acabar el partit dels membres de l’equip benisser cap a l’àrbitre, ja que les amonestacions en les que es veuen implicats tres jugadors van ser fora del temps reglamentari i per motius tots ells similars. Només l’entrenador, Cutillas, va vore doble groga durant els noranta minuts, segons registra la publicació a la web de la federació. Però es que n’acumula 4 partits en total, un per la doble amonestació, un altre per romandre en el camp, i dos més per actituds de menyspreu o desconsideració cap a l’àrbitre. 

L’altre que també ix malparat és el porter Ortolá, al que li han caigut altres 4 partits per utilitzar llenguatge ofensiu, groller i obscé o gestos de la mateixa naturalesa. A Toni Vila i Camarasa els han caigut dos partits a cadascú, en este cas també per actitud de menyspreu o desconsideració cap a l’àrbitre. 

A banda, l’Ondarense també té dos sancionats pel partit que jugarà precisament hui dijous a Polop. Es tracta d’Enrique Sirerol que va vore dos grogues diumenge- i Juanito -per acumulació-, baixes sensibles per a l’atac dels de Nando Boluda. Pel demés, Lucas León, del Gorgos, acumula targetes i a l’entrenador de l’Orba, Gorreta, li ha caigut un partit perquè va veure dos grogues diumenge passat. 

Enrique Sirerol va vore dos grogues diumenge passat contra l'Oliva.