Pep Server i Carlitos, últimes incorporacions de l’Orba 

L’Orba ha aprofitat el descans de Nadal per presentar els dos nous jugadors que s’han incorporat al club en estos dies. Es tracta de Pep Server i Carlos Reig Carlitos, que vénen a reforçar la plantilla que dirigeix Gorreta. 

Pep Server porta unes setmanes amb l’equip i va debutar en la jornada dotze a Altea. El jugador, que ha estat en l’Orba altres temporades, ja havia fet la pretemporada i tenia la plaça reservada per a estes dates, una volta tancara uns compromisos personals. És esquerrà i molt complet tècnicament, i, encara que habitualment juga de lateral, pot incorporar-se també al mig del camp en distintes posicions. 

Per la seua part, Carlos Reig, Carlitos, ve de jugar amb el Moraira i és un davanter que va bé amb els dos peus i amb molta experiència. De fet va formar part de l’equip del Dénia que va militar a Segona Divisió B i també ha jugat en Preferent i en Primera Regional amb l’Ondarense. 

Tots dos acompleixen amb el perfil de jugadors de l’Orba i van jugar junts en el partit amistós que l’equip de Gorreta va disputar este passat dijous a Dénia contra el juvenil de Lliga Nacional, i que va acabar amb empat a quatre. 

Pep i Carlitos, les noves incorporacions de l'Orba, junt amb el mister Gorreta.