Xeraco i Benirredrà perden contra Orba i Benissa i cauen a Segona Regional

La victòria de l’Alginet B davant el Pedreguer deixa oberta la lluita per la permanència entre sis equips, quatre d'ells de la Marina Alta

28-04-18. La jornada 29, penúltima, ha deixat un cap de setmana intens d’emocions, somriures i llàgrimes. Emocions per tot allò que s’ha patit i s’ha disputat en els camps on hi havia la permanència en joc. Alegries que al final, segons es consumaren els partits, han anat a menys, perquè cap dels huit equips que començaren la jornada embardissats en la lluita per salvar-se han pogut certificar la permanència. I disgustos, com els del Xeraco i Benirredrà, que abandonen esta baralla perquè ja són equips de Segona Regional la pròxima temporada. Així, ara només queden sis equips en lliça per mantenir la categoria: Pedreguer, Polop, Benissa, Orba, Ondarense i Alginet B. 

La jornada es presumia entretinguda i moguda, com així ha sigut. L’obria el Benissa amb la victòria 2-1 contra el Benirredrà, en un dels primers duels directes per la permanència i que va guanyar l’equip de la Costa. Desprès, l’Ondarense arrapava un punt a Gata amb un vibrant empat a quatre. L’Orba guanyava també 2-1 contra el Xeraco i queia el segon equip. Només en quedava un. Tot quedava pendent del partit Alginet B-Pedreguer, últim de la jornada, on els de casa necessitaven guanyar per mantenir-se en Primera. Al Pedreguer li valia un empat, però cas de guanyar haguera caigut el tercer i la temporada s’haguera liquidat en el Grup VII. Al final, però, els punts s’han quedat a la Ribera Alta i als quatre equips de la Marina Alta els toca patir fins el final de temporada. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon