El porter del Gorgos Angel es retira del futbol

3-05-18. Angel Salvá, Angel, ha decidit penjar les botes i es retira del futbol en el mateix club que el va veure nàixer i en el que ha crescut com a futbolista i porter. Dissabte passat, contra l’Ondarense, es va acomiadar de l’afició i el club li va lliurar una placa en reconeixement a la seua trajectòria. Enrere queden 24 anys dedicats al Gorgos, des de que començara en la temporada 94/95 formant part d’aquell grup de benjamins. Una carrera carregada de records i anècdotes, com la firma de la seua primera llicència damunt de la caixa registradora del supermercat que regentava Morató, aleshores el directiu que s’encarregava del tràmit de les llicències. 

I més records com aquells primers entrenadors que va tenir, Manolo El Policero i Toni El Guardagulles, i aquelles primeres botes de futbol, unes Mora de pell dura i baratetes, amb les que es va iniciar amb la il·lusió pròpia d’un xiquet futbolero.

No va ser fins la categoria infantil quan es va posar baix del tres pals. Desprès, en la seua etapa de juvenil van guanyar la lliga en la temporada 2003/04. Per qüestions laborals va haver d’apartar-se del futbol unes temporades, per retornar desprès al primer equip. Fa tres anys va ser anomenat capità de l’equip junt amb Pep Betot i Toni Oliver. 

La temporada passada, la del retorn a Primera Regional, va ser molt bona per a ell. Igual que esta, en la que l’equip ha aconseguit la salvació a falta encara de tres jornades. A més, amb un equip de gent del poble, molt jove i molt sana, amb la que han format com una gran família, segons destaca. Se’n va orgullós de l’equip que deixa i també encantat d’haver estat entrenat pel seu amic, el mister Jaume Serra. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon