L’Orba perd a Rata i Dani per sanció i el Pedreguer ultima un equip “amb tot”

El Benissa, de nou amb baixes per enfrontar-se a Mutxamel

04-04-18. L’Orba perd a Rata i Dani de cara al partit del pròxim diumenge a Pedreguer, degut a sanció. El davanter va vore doble groga en l’últim partit i és una baixa sensible pels de Gorreta. Per la seua part, Dani va acumular la cinquena groga i haurà de descansar en este partit tan transcendent. Per la seua part, el Pedreguer ultima un onze “amb tot”, i en el que Camarena podria disposar de tota l’artilleria: Mata, Venti, Miralles, Ximo Andrés i Joel. 

El derbi es presenta amb dos equips igualats amb 27 punts i marcant la línia dels llocs de descens, que obri el Benissa amb 26 punts. Tant l’Orba com el Pedreguer estan en dinàmica de mals resultats. Tant l’Orba com el Pedreguer només han guanyat 3 partits i ha empatat 1 dels 10 que s’han disputat en la segona volta. Pobre bagatge en una lliga tan competitiva i en la que els equips de baix no deixen de sumar. 

Pel que fa a la resta d’equips de la comarca, el Benissa no podrà comptar amb Quisa, Joan Carrió ni a César -al qui li han caigut quatre partits per agressió- en el seu desplaçament a Mutxamel. Pel Gorgos seran baixa també per sanció Joan Lara i Carim, per acumulació de grogues. 

Rata venia sent un home clau de l'atac orber.