El Pego en ratxa, l'Oliva de rodatge

4-11-17. Oliva i Pego disputen este diumenge 5 de novembre, a les 16.30 hores al Camp del Morer, el duel més atractiu de la jornada al Grup VII de la Primera Regional. Torna l'emoció en un partit de màxima rivalitat i que enfronta dos equips amb un objectiu comú: tornar a la categoria perduda la temporada passada, la Regional Preferent. 

Els de Pego, líders invictes, parteixen a priori amb el paper de favorits. Els números l'aval.len: 6 partits guanyats, 1 empatat i cap perdut, amb 15 gols a favor per només 2 en contra. Un equip en ratxa, sòlid en defensa i resolutiu en atac, que sap com ha de jugar i que es troba en un moment anímic òptim. A més, l'entrenador Lauro disposa de pràcticament tota la plantilla, excepte les baixes de Morató, que ha recaigut d'una lesió, i Joaquín, sancionat per 7 partits. 

Lauro pensa que el compromís al Morer, el primer gran repte de fora de casa, aplega en un bon moment per a ells, encara que no se'n refia, perquè és conscient que la rivalitat i l'ambient suposaran una motivació extra pels de casa. "Tots volen guanyar el líder", adverteix el mister. La necessitat dels tres punts tal volta siga més urgent pels d'Oliva, ja que es troben a 7 punts del cap de la classificació -són quarts- i una derrota suposaria allunyar-se fins els 10 punts.

L'Oliva de Rafael Llario, que es va fer càrrec de l'equip fa poc més d'un mes, encara no li ha trobat el punt a la competició i li esta constant tancar els partits. Tot i que només va perdre en la primera jornada, arrossega 3 empats, el mateix número que el de victòries. 

L'últim Oliva-Pego va ser fa poc més de cinc mesos, en Regional Preferent. Ambdòs equips lluitaven llavors per no baixar de categoria, però no ho van aconseguir. L'Oliva va guanyar 4-2 amb 2 gols de Camacho, que de nou serà l'amenaça per a la rereguarda pegolina. El partit de esta huitena jornada estarà dirigit pel col.legiat Santiago Vélez. 

Rafael Llario (Oliva).
Lauro (Pego).