El Pedreguer a sobreviure, l'Ondarense a destapar-se

4-11-17. Pedreguer i Ondarense reediten un nou derbi este diumenge 5 a partir de les 16.15 hores al Poliesportiu Municipal de Pedreguer. Un partir marcat per les circumstàncies 'uns i altres, especialment pels locals, on les baixes per distintes qüestions no donen treva. A més dels lesionats de llarga duració, esta jornada se sumen al club dels absents Jordi -per motius personals- i Feliu -per sanció- També són dubte fins última hora Gil, Ente i Miralles. Per tant, un equip de "supervivència", segons ressumeix el mister José Luis Buitre. La lectura positiva és que el Pedreguer ja s'ha acostumat a esta situació que arrossega pràcticamente pràcticament des de l'inici, i ha demostrat que pot donar la cara amb qualsevol dels onze que ixquen al camp. Farà falta per tant la millor vessant de l'equip i que jugadors com ara Iván i els dos Ximos tiren de l'equip.

Per la seua part, l'Ondarense és un dels equips que podrien dir van de "tapao". Fins ara li han valgut les bones sensacions i la imatge que ha deixat en el camp, i també l'argument que estan en mode rodatge, per allò que va costar de moure l'equip en pretemporada. Però ara vénen a Pedreguer "amb moltes ganes de guanyar", avisa Nando Boluda, l'entrenador. I amb quasi la plantilla completa, pendent dels dubtes de Borja Cervera i Pau que no han entrenant amb normalitat esta setmana. El porter Josete es queda fora per una molèstia i tornarà a la titularitat Eric. A la davantera s'espera la presència dels germans Sirerol, amb ganes de "destapar-se" este diumenge.

El partit el dirigirà Alberto Sánchez. El Pedreguer-Ondarense de l'any passat va deixar el resultat d'1-2. El Pedreguer ara és tercer, amb 13 punts, mentre que l'Ondarense fita amb el descens -tretzé lloc-, amb 6 punts.