L’Altea ho donarà tot en l’últim partit contra l’Alginet B

Com també ho faran Pego, Rafelcofer, i tots els rivals dels equips implicats en la lluita pel descens

4-05-18. La setmana prèvia a l’última jornada de lliga al Grup VII de Primera Regional està sent un poc extraordinària. No és normal que sis equips es vegen implicats en una lluita per no ocupar l’última plaça de descens a Segona Regional. Nervis i tensió, i també telefonades. Ens consta que hi ha hagut moltes i en distintes direccions. També cap a Altea, on s’ha ficat el primer focus d’atenció, ja que allí juga l’Alginet B, l’equip que marca el llindar del descens. Si l’equip de la Ribera Alta perd, tot haurà acabat amb el seu descens de categoria.

Davant les suspicàcies que s’han engegat esta setmana, l’Altea s’ha vist un poc forçat a emetre un comunicat en la seua pàgina de Facebook en el que assegura que “li donarem la mateixa importància que a qualsevol altre partit per a intentar guanyar i tancar una gran temporada en el tercer lloc”. Els alteans lamenten que s’haja aplegat a esta circumstància, de sis equips lluitant per fugir de l’infern del descens, “però no hem d’oblidar que un descens és per tota una lliga sencera, i no conseqüència de l’últim partit”. “Devem el màxim respecte a tots els clubs implicats i, com també ho hem patit i sabem allò de la que es passa, no ens queda més que ser honests i fer el millor partit possible”. “Ací només manarà el futbol”, conclou l’escrit.

Com no podia ser d’altra manera. Com també manarà el futbol en la resta dels camps on hi ha tant en joc este pròxim dissabte. Que ningú ho dubte que Pego, Rafalcofer, Xeraco, Benirredrà i El Campello ho donaran tot per guanyar. Una altra cosa és la motivació extra que es trobaran enfront, amb equips que s’estan jugant el ser o no ser en Primera Regional. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon