I Joe se'n va a Anglaterra

El davanter Mata torna al Pedreguer

5-11-17. La sorpresa de la jornada a Pedreguer ha estat l'aliniació del davanter Alejandro Mata en l'onze inicial d'este diumenge per enfrontar-se a l'Ondarense. Una grata sopresa la reincorporació del davantar xabier que és molt volgut per l'aficio del club de Pedreguer, on ha escrit algunes de les pàgines més celebres dels últims anys, com aquella de la temporada de l'ascens. Matagol, com és conegut, va deixar l'equip per qüestions personals, però la insistencia del club per reincorporar-lo ha pesat en la pressa de la decissió.

El club, castigat en este arranc de temporada per les baixes, no volia fitxar sinó era gent solvent, de garanties i que poguera aportar. Mata s'ajusta a eixe perfil i torna a un equip precisament necessitat d'un referent en atac. El jugador ha cedit finalment a la insistència del club. 

Ha estat el secret millor guardat del Pedreguer en esta última setmana. De fet, Mata ni tan sols ha entrenat més que un dia en la vespra del partit. Durant l'encontre ha acusat la falta de ritme però ha bregat com sempre i fins i tot ha tingut alguna ocasió per mullar. Amb la seua incorporació el Pedreguer ha pogut lluir hui un trident de luxe: Mata, Joel i Ximo Andrés. 

Per cert, el juvenil Carles Mondéjar ha tornat a jugar este diumenge amb el primer equip. A banda de Mata, el Pedreguer està mirant per incorporar un lateral.

JOE A ANGLATERRA

D'altra banda, el club ha confirmat que Joseph Winstanley, Joe, una de les incorporacions d'enguany, abandona l'entitat per anar a jugar a Inglaterra, on li han plantejat una interessant oferta. Joe només ha jugat tres partits amb el Pedreguer però ha deixat una molt bona imatge. La llàstima va ser la lesió que va patir en la quarta jornada a Benirredrà que l'ha deixat fora de l'equip fins ara.