El Benissa carrega contra l'àrbitre 

5-11-17. El Benissa ha fet palès el seu malestar per l'actuació de l'àrbitre de dissabte a Alginet, que considera va influir, tant ell com el porter local -en este cas per la brillant actuació-, en què els tres punts no se'n vingueren cap a la Marina Alta. En concret la crònica, que cada jornada publica el club al seu perfil de Facebook, assenyala en el seu titular al porter i a l'àrbitre com a culpables de què el Benissa no haja guanyat este partit. També li dedica alguna floreta al col.legiat com la de "imberbe", alhora que destaca la seua "falta de determinació i la facilitat que té per acovardir-se". 

La crònica benissera narra com el col.legiat ha estat molt decissiu en els últims minuts de partit, on ha expulsat al porter Mestre i ha allargat l'encontre 10 minuts "fins que el rival empatara". També denuncien els benissers alguna actitud poc esportiva del delegat local. 

No és la primera vegada que el Benissa es queixa en esta temporada dels arbitratges, el que dona la sensació que se senten perseguit per l'estament arbitral. Faltarà esperar ara si hi ha resposta en forma de sanció que se'n puga derivar d'este partit. De moment el porter Mestre haurà de descansar pròxima setmana.

En el següent enllaç es pot consultar la crònica completa del Benissa al facebook: https://www.facebook.com/udbenissa/posts/733152836890488.