El líder Pego busca sentenciar la lliga en la seua última eixida complicada a Altea

Diumenge s'enfronten primer contra tercer i els dos equips més en forma de la segona volta

06-04-18. El Pego té molt poc a perdre i molt a guanyar en la seua eixida este diumenge a Altea, desprès el descans per Pasqua. El líder, a set punts del segon, complirà amb el seu últim desplaçament complicat al camp del Garganes, on s'enfrontarà al tercer classificat. L'Altea, a 17 punts del líder i a 10 del segon, apura les poques opcions que li queden per aconseguir la promoció. Sembla tot enllestit per la part de dalt, a falta de la sentència final que podria aplegar d'un moment a altre, fins i tot esta mateixa jornada al menys ja de manera virtual si el Pego aconsegueix els tres punts.

Per la part dels pegolins està tota la plantilla disponible, excepte el dubte de Morató, per fer front este partit. Es recuperen Bertó i Giménez, i no hi ha sancionats. Per la seua part, l'Altea no podrà comptar amb Gabri ni Manu, i potser hi haja alguna baixa més dels onze habituals.

Altea i Pego presenten els millors números en esta segona volta. Els de la Marina Baixa només han perdut 1 partit i n'han empatat un altre en els 10 últims encontres. Tot el demès guanyat. Desprès d'imposar-se 2-4 en l'anada al Cervantes contra el Pego -l'únic equip que ho ha aconseguit-, li han tirat una maneta als de Lauro amb la victòria contra l'Oliva i l'empat davant el Rafelcofer. 

Per la seua part, els registres del Pego en el mateix període són de líder intractable, amb tot victòries en els 10 partits que s'han jugat. Unes xifres que el fan favorit per al partit a Altea, encara que els de casa estan disposats a vendre cara la victòria.