La Jornada de Passió: 90 minuts cap a la salvació

6-05-18. Com més s’analitza tot allò que va passar en els sis camps on es jugava la permanència més fàcil és d’entendre allò de complexe que pot aplegar a ser el futbol. Una vesprada la de dissabte va anar a un ritme tan frenètic que quasi resultava impossible detenir-se a pensar en la relevància de cada gol. Ara, passades unes hores, vos presentem la cronologia de la lluita per la permanència i la trascendència que van adquirir alguns gol.

Com va anar el dissabte gol a gol

Toni Bañuls, "contigo empezó todo", en el minut 13, encara que els primers gols no van moure la plaça de descens, en poder de l'Alginet B. El Benissa se situa en zona de comfort.

Minut 16 marca El Campello i l'equip amb més opcions per salvar-se, el Pedreguer, es complica la vida.

Minut 18. Gol important perquè el Rafelcofer marca i l'Orba cau al lloc descens. Comença el ball. 

Minut 21. L'Orba empata ràpid, i torna l'Alginet B al lloc de descens.

Minut 25. L'Orba s'avança i es posa tres punts per dalt del descens.

PRIMERA PART

Minuts 29 al 40. Benissa i Xeraco marquen però no canvia res. El Pedreguer empata i respira, i el Rafelcofer posa el 2-2 i l'Orba comença a preocupar-se.

Minut 45. Desperta el temut Alginet B, marca en Altea, es posa 0-1 i "la lia". L'Ondarense, víctima, cau al descens. 

SEGONA PART

Minut 52. Gol del Benirredrà que espenta al Polop als llocs de perill. Per primera vegada es dona un empat entre quatre equips. El goal average manté a l'Ondarense en l'última plaça.

Minut 67. Desprès del de l'Alginet, l'altre gol de la jornada va ser el de Quinten per a l'Ondarense que posava l'1-0 contra el Pego. El gol de la salvació per als de Nando Boluda, que passen del lloc catorze al nové. Ara és de nou l'Orba qui se'n va a Segona. 

L'Altea empata en el minut 70 i les aigues es calmen un poc. L'Alginet B recupera la plaça de descens. Gol de gran transcendència.  

Del 72 al 80 marquen Benissa i Pedreguer, s'avancen en el marcador i escapen de l'infern. També l'Ondarense està a la part de dalt, però un gol en contra li resultaria letal. També marca el Benirredrà i sentencia contra el Polop, que, junt amb l'Orba, comencen a patir per allò del que puga passar a Altea. Queden deu minuts d'angoixa. 

Minut 82. El gol de la jornada. Salva salva a l'Alginet B amb l'1-2. Polop i Orba cauen per baix. La diferència de gols en el goal average entre els dos perjudica als orbers que s'assomen al penyasegats de Segona.

1-2

Minut 90. L'Orba ja no ix del descens. Li marquen un altre gol i perd el partit, però no canvia res. Els de la Marina Alta perden la categoria i els toca viure el drama del descens.

Els gols que fan ballar la plaça del descens

GOL DEL BENIRREDRÀ

GOL DE L'ORBA

GOL DE L'ALGINET B

GOL DE L'ALTEA

GOL DE L'ALGINET

GOL DE l'ONDARENSE

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon