Jaume Serra no continuarà al front del Gorgos desprès del gran “temporadón”

L'equip ha fet sisè i va certificar la permanència a falta de tres jornades pel final de lliga

6-05-18. Jaume Serra ha anunciat passada la mitjanit del mateix dissabte, desprès del partit que han guanyat el Gorogs al camp del Real de Gandia, que no continuarà al front del primer equip gater desprès d’una breu però gratificant primera expeciència experiència com a entrenador. Era uns dels que s’estrenaven en el futbol regional i la veritat és que l’equip ha fet un gran “temporadón”, amb majúscules, com ell escriu al seu Facebook. I s’acomiada amb molts agraïments, primer a la directiva per haver apostat per ell, i també amb la “tranquil·litat interior d’haver contribuït a donar-li una senya d’identitat de futbol a este equip, que amb molt esforç i humilitat hem aconseguit realitzar”.

“Sols puc dir”, continua, “que he donat tot de mi sempre al 100% i amb la màxima il.lusió i humilitat possible per poder tirar endavant entreno a entreno i partit a partit”. Ara, en el reflexió post temporada, s’ha deixat guiar pel seu cor, i “el cor hem diu que cuide de la meua família i en especial del meu fill Eirik”, que va nàixer a meitat de la temporada.

En el capítol d’agraïments es dirigeix a la plantilla, a la seua “mà dreta”, Pedro Noguera, al delegat Jaume, a Jaume Caselles Xato, i als seus amics. “I com no, a la meua família que és el que més vull amb esta vida”.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon