Sumen els quatre equips de baix

6-11-17. La lliga s'apreta, perquè els de baix de la classificació no volen perdre el tren de la lliga. Esta setmana han sumat els quatre equips que arranven en les últimes places. El Benirredrà ha guanyat dues jornades consecutives i ha escapat de la cua i fins i tot dels llocs de descens. L'Alginet B i el Benissa s'han repartit els punts en el seu enfrontament directe, encara que es mantenen últim i penúltim, respectivament. 

A l'Ondarense no li'n quedava altra més que guanyar a Pedreguer este diumenge si volia escapar de les places de descens, i ho ha aconseguit. Amb tots estos resultats, el que pitjor parat ha resultat de la jornada ha estat el Xeraco, que ha perdut i és tercer per la cua. 

Els resultats de la jornada són una mostra més de la igualtat que reina al grup. Només Pego, líder, i el Rafelcofer, segon, els dos únics invictes del grup, despunten per la part alta de la classificació. Desprès, des del tercer classificat, el Mutxamel, fins el tretzé, el Benirredrà, tan sols hi ha cinc punts de diferència. 

El VII és a més un dels grups on els de baix tenen més punts i està més ajustada la classificació.