Els germans Sirerol, la pòlvora de l'Ondarense

6-11-17. Els germans Enrique i Jordi Sirerol, bessons de Dénia, s'estan convertit en una de les grates sensacions del Grup VII de Primera Regional. Amb només 19 anys, s'estrenen en categoria senior en el projecte que la UD Ondarense ha encetat en esta temporada de la mà de Nando Boluda. Tots tres són vells coneguts. De fe Boluda els ha entrenat quan dirigia el Juvenil B del Dénia, club en el que s'han format des de ben menuts. En futbol-8 no és allò el que despuntaven -no freqüentaven els equips A, vol dir-, però han anat progressat alhora que creixent. En juvenils van tindre bones temporades, amb dos ascensos consecutius.

Els jóvens atresoren un gran potencial per donar més de sí, i un perfil molt semblant: discicplinats, treballadors, hàbils en el baló als peus i molt ràpids, gairebé elèctrics. 

Boluda els ha donat l'oportunitat a Ondara d'estrenar categoria sénior en Primera Regional, desprès rebutjar algunes interessants ofertes per jugar en altres llocs de la comarca. De moment sumen quatre gols, dos cadascú i són fixes en l'onze inicial, precisament allò que més necessiten, minuts de joc per créixer. Una oportunitat que potser en altres llocs no tindrien. 

En la vespra del derbi a Pedreguer advertiem del perill d'estos dos xavals que estaven disposats a donar la cara una volta més. Enrique no va tenir sort i va haver de ser substituit amb molèsties musculars. Jordi va jugar tot el partit i va firmar el gol de l'empat.