Ondara presenta el partit de la selecció comarcal a benefici de la Residència de la Tercera Edat

Joan Coca dirigeix la primera sessió d’entrenaments a Pedreguer

L9-05-18. ’Ajuntament d’Ondara ha presentat el partit benèfic que enfrentarà a la selecció comarcal de futbolmarinaalta contra l’Ondarense, i que es disputarà este diumenge al Municipal Vicente Zaragoza sota el lema Esport i Solidaritat van de la mà. Es tracta de la segona edició d’este partit, que ja es va celebrar en acabar la temporada passada amb un gran èxit de participació i de públic. 

La presentació del partit ha tingut lloc este dimecres a la mateixa Residència d’Ondara, en un acte que ha presidit l’alcalde, José Ramiro junt a la Regidora d’Esports, Mar Chesa. També han participat el president de l’Ondarense, Àngel Luís Álvarez, el coordinador de la selecció comarcal futbolmarinaalta, Lluís Pons, i la representant de la Residència, Silvia Sivera.

 

PRESA DE CONTACTE DEL GRUP

 

D’altra banda, la selecció va fer este dimarts una primera sessió d’entrenament de cara a eixe compromís. El mister Joan Coca va dirigir la sessió que va servir per una primera presa de contacte del grup que integren 28 jugadors dels equips de la comarca que han militat esta temporada en Primera Regional: Pego, Gorgos, Pedreguer, Benissa, Ondarense i Orba. La selecció jugarà este diumenge a Ondara i el pròxim dissabte 19 a Pego. 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon