Tres partits de sanció per a Iván -Pedreguer-, i un per a Isaac -Ondarense- i Mestre -Benissa-.

Álvaro -Orba- acumula cinc grogues

9-11-17. L'expulsió del central del Pedreguer Iván passat diumenge contra l'Ondarense no ha quedat només amb un partit, sinó tres. A més de la doble amonestació ha sumat un altre partit per propestar l'àrbitre i un altre per haver-se quedat en la banqueta quan hauria d'haver abandonat el camp. Al gos flac tot són puces, i ara al Pedreguer acumula una nova baixa no només pel derbi de diumenge a Gata sinó també pels altres dos següents compromisos contra Pego i Orba.

El tema de les baixes porta de cap els tècnics del Pedreguer en este primer terç de la temporada, i no només pel que fa a les lesions. En el tema de les expulsions i sancions, a banda d'este últim cas, cal comptar també els tres partits que li van caure al davanter Ximo Andrés, i fa dues setmanes un partit al defensa Feliu. És, no cal dir-ho, l'equip de la comarca més castigat per les sancions.

Del mateix partit i també amb doble amonestació ha estat sancionat  el migcampista de l'Ondarense Isaac, al qui només li ha caigut un partit.

En la jornada d'este pròxim cap de setmana descansaran també Enrique Mestre, porter del Benissa que va vore dos grogues passat diumenge, i el migcampista de l'Orba Álvaro, primer jugador de la comarca que acumula cinc grogues. 

Isaac (Ondarense) no estarà contra l'Altea.