El jugador del Pedreguer Pepe operat de la mandíbula

També Joan, del Benissa, va rebre punts de sutura per un cop a la parpella

18-10-2017. La jornada cinquena ha deixat la triste notícia de la lessió del jugador del Pedreguer Josep García, Pepe, que ha hagut de passar pel quiròfan per ser intervingut d'una fractura de mandíbula. Pepe va rebre un fort colp durant el partit de diumenge a Benirredrà que li va ocasionar la lesió quan estava a punt d'acabar-se la primera part. El de Pedreguer va poder concloure el partit però tot seguit va haver de ser traslladat a l'hospital on va quedar ingressat. L'operació ha tingut lloc este dimecres a València. 

La lesió ha provocat malestar al club ja que, segons apunten testimonis, va poder haver intencionalitat per part del jugador local que li la va produir, com demostraria el fet que no hi havia disputa del baló. En qualsevol cas, l'acció no va ser sancionada per l'àrbitre.

La baixa de Pepe, que estava fent un gran inici de temporada, s'estima de 30 dies en una primera fase de recuperació. Les desgràcies pel Pedreguer no han vingut a soles. També esta setmana ha estat operat Joe que va patir fractura de cubit i ràdio en la tercera jornada, en el mateix partit que es va lessionar del genoll el davanter Armando. Casualment els tres jugadors s'han incorporat enguany a la disciplina del club i estaven sent peces claus en l'onze del Buitre. 

Pepe estava fent un bon arranc de temporada en el Pedreguer.

LESIÓ DE JOAN 

El migcampista del Benissa Joan Carrió, Joan, també va haver de passar per l'hospital després la ferida que es va produir a l'altura de la parpella durant el partit que va jugar el seu equip a Orba. Degut a la lesió el benisser va haver d' abandonar el terreny de joc a la mitja hora per rebre d'immediat punts de sutura. L'incident es va produir en la disputa aèria d'un baló, i en esta ocasió l'àrbitre va sancionar l'acció amb targeta groga.

Des d'este línies enviem molts ànims a tots els lesionats i els desitgem una prompta recuperació.    

La lesió de Joan, per sort més aparatosa que greu.