PEGO-ORBA

El Pego podria repetir més o menys l'onze que va guanyar diumenge passat al Real de Gandia per fer front a l'Orba en un derbi inèdit. Lauro només recupera a Giménez, que no ixirà des del principi, mentre que manté les baixes de Cabe i Morató a les que es podria sumar Oller a última hora. Per la seua part, ​l'Orba encara no pot comptar amb Guillem, lesionat en el primer partit, Cambiaso ni tampoc amb Dani, que no ha debutat encara. El Pego, líder, rep a l'Orba com a favorit en un derbi inèdit. Per la seua part, els orbers voldran traure's del damunt el mal sabor que els va deixar la derrota la setmana passada.

Diumenge 1. Municipal Cervantes de Pego, a les 17.30 h.

​Àrbitre: Dario Garcia Cascales

GORGOS-BENISSA

El Gorgos recupera al migcampista Jaume Devesa que encara no havia disposat de cap minut degut a motius personals, mentre que perd a Lucas Leon per lessió. També tornen a la convocatòria Isam i Abdo, de la que cauen Bati i Raul per decissió tècnica. Els gaters, amb la moral ben alta desprès guanyar a Orba, afronten el derbi amb la il.lusió de guanyar el primer partit a casa. Per la seua part, De la Reina amaga les cartes i ha convocat a tota la plantilla pel partit de demà. Tots menys el davanter Toni Bañuls, que va ser expulsat diumenge passat amb doble amonestació. 

Diumenge 1. Municipal Les Sorts de Gata, a les 17.00 h.

​Àrbitre: Mario Miguel López Pascual

REAL DE GANDIA-PEDREGUER

Desprès la desfeta de la plantila de passat diumenge -que va anar a jugar amb sis baixes i només catorze jugadors a Mutxamel- el Pedreguer compta per demà amb pràcticament tots els efectius contra el Real de Gandia, excepte el cas de Ximo Andrés que compleix amb el segon de tres partits de sanció. Armando i Joel podrien coincidir per primera vegada en l'atac junt amb Rodri o Eloy. Per la seua part el Real de Gandia, tot i que ve de perdre a Pego, té un bon equip amb un mig del camp sòlid i un davanter, Patxi, molt ràpid i perillós. 

Diumenge 1. Municipal Juan Peiró del Real de Gandia,  17.00 h.

​Àrbitre: Per concretar.

ONDARENSE-POLOP

Burgos tornarà probablement a l'onze inicial de l'Ondarense per enfrontar-se al conjunt del Polop. ​Per la seua part, Alex Espasa és baixa per motius laborals mentre que Isaac i Jordi Sirerol són dubtes d'última hora. El Polop, que també ocupa la part baixa de la classificació amb un punt, igual que els de Nando Bolufer, tenen un equip molt expert i que vindrà a traure profit.

Diumenge 1. Municipal Vicente Zaragoza, a les 17.00 h.

​Àrbitre: Ignacio Baeza Nuñez

Jornada 3