El Pego, amb quatre jugadors, torna a dominar en el grup dels onze que més juguen en lliga

El central de l'Orba Víctor Bou li lleva el títol de jugador amb més participació al seu company Pastor

El Pedreguer, amb Gauchi i Joel, i el Benissa, amb Carliche, recuperen representació 

Els pegolins Sergio i Robles són les altres novetats de la llista dels més regulars

20-03-18. Ara que Orba i Pego han recuperat el partit pendent, i aprofitant este punt de competició entre Falles i Pasqua, futbolmarinaalta.com aprofita per publicar el nou llistat dels onze que més juguen en lliga, una vegada s'han cobert 24 jornades. Una llista que presenta novetats, com ara que, per primera vegada en tota la temporada, el migcampista orber Pastor cau de la primera posició, desprès que tinguera que descansar una jornada per acumulació de targetes. Però resulta que també este diumenge en el partit contra el Pego va ser expulsat amb doble groga, el que encara li repercutirà més en este tram final de lliga. El seu company d'equip, el central Víctor Bou, és ara el jugador que més minuts acumula, amb 2.067, el que suposa una mitjana de 86 minuts per partit. El brau central només s'ha perdut un partit complet en lliga, i va ser també arran d'una expulsió en la primera volta. 

Fins la jornada 24 només queda un jugador que ha estat en totes les convocatòries de la temporada: Ferrán, del Gorgos. Però serà fins esta jornada, ja que per a la següent es quedarà fora perquè ha acumulat targetes. 

Les altres novetats que presenta la llista és que Pedreguer, amb el porter Gauchi i el davanter Joel, tornen a tindre representació, a l'igual que el Benissa, que incorpora al defensa Carliche. 

El Pego torna a ser l'equip que més jugadors aporta, gràcies a la incorporació per primera vegada de Sergio i Robles. 

Els qeu cauen de la llista són els pegolins Oller i Guede, i els germans de l'Ondarense Enrique i Jordi Sirerol. 

Pel que fa als porters, Gauchi, del Pedreguer, i Adrián, del Pego, igualen en minuts i partits jugats.

Víctor Bou, de l'Orba, és el jugador que més minuts ha participat en lliga.

El Pedreguer, de la mà de Joel, i el Benissa, amb Carliche, tornen a tindre representació al grup de l'onze que més juguen en lliga.

Respecte i joc net

Cal tenir cura també de no carregar-se massa de targetes, sobretot d'aquelles absurdes i inncessàries com són les de protestar a l'àrbitre o per desconsideració o disputes estèrils amb els rivals, i que acaben penalitzant en partits de suspensió.  

Regularitat

Un jugador que disputa molts partits ha de tenir una trajectòria ordenada i allunyada d'excessos, la qual cosa li ajudarà a ser regular i a millorar el registre personal de minuts jugats.

La llista que publica FUTBOLMARINAALTA cada cinc jornades té precisament eixa intenció. La d'estimular i reconéixer l'alt índex de compromís, regularitat, respecte i joc net d'un grup de jugadors que s'han guanyat la confiança del mister i als quals ha acompanyat la sort. Per donar-li format de plantilla d'equip, la llista es completa amb més jugadors, També apareix la mitjana de minuts jugats per partit.

Què implica?

Qualsevol jugador de futbol sap que per ser el que més minuts disputa de l'equip cal, en primer lloc, gaudir de la confiança del mister. Això és obvi. Però hi ha també altres circumstàncies que poden afavorir o, pel contrari, impedir a un jugador gaudir d'este noble títol. De les quals en destaquem algunes.

Compromís

El perfil d'un futbolista que ho juga tot és el d'un jugador compromés amb l'equip i amb allò que fa. Compromés perquè ha de treballar dia a dia per oferir un bon nivell i mantenir una regularitat en aspectes com la preparació física. Compromés perquè ha de procurar no fallar a cap convocatòria i estar sempre a disposició del grup, deixant de banda en ocasions altres obligacions personals que podrien considerar-se irrenunciables per un altre membre de la tribu.

Sort

Per suposat la sort, omnipresent en el món del futbol, influeix i molt a l'hora de determinar quins jugadors disfruten de més minuts sobre el terreny de joc. Una sort que, per exemple, et pot cuidar de caure en la desgràcia de les lesions. 

El lateral Robles i el migcampista Sergio, dos dels homes claus del Pego en esta segona volta.