futbolmarinaalta posa en marxa una seleció comarcal amb jugadors que més minuts han jugat de cada equip

Disputarà amistosos a Ondara i Pego en els pròxims caps de setmana

El central de l’Orba Víctor Bou, amb 2.607 minuts, és el que més ha participat en tota la lliga

Quatre jugadors del Pego i tres de l’Orba copen l’onze dels que més han jugat, en el que no està representat el Pedreguer

7-05-18. El central de l’Orba Víctor Bou, amb 2.607 minuts, és el jugador que més minuts ha estat dins del camp de futbol dels equips de la Marina Alta que han integrat el Grup VII de la Primera Regional. Un títol que ha disputat fins l’últim tram de la lliga amb el seu company d’equip Salvador Pastor. El Pego, amb quatre jugadors -Robles, Oller, Rico i Guede-, és el club que més aporta al grup d’onze que més han jugat, seguit de l’Orba, amb tres -també figura Torrens-. També estan representats el Gorgos, amb Ferran, l’Ondarense, amb Juanito, i el Benissa, amb Carliche. Només falta en l’onze el Pedreguer, que situa el seu jugador que més ha participat, Joel, en el lloc que fa tretze. 

Precisament este jugador figurava en l’últim onze que va presentar futbolmarinaalta cinc jornades enrere. També s’han caigut Burgos, de l’Ondarense, i Fran i Sergio, del Pego. Per contra, s’han incorporat el polifacètic Torrens i el trident de l’atac pegolí Oller-Guede-Rico, pràcticament fixe en els onze de Lauro durant tota la campanya. 

 

LA SELECCIÓ FUTBOLMARINAALTA

 

A banda d’estos onze, futbolmarinaalta ha completat la selecció, que dirigirà el benisser Joan Coca, amb jugadors dels clubs de la comarca que també han destacat entre els que més han participat. Entre ells hem fet una secció especial dedicada als veterans de la comarca que més han jugat, com són Romera -Orba-, Frede -Pego- i Arturo -Orba, i una altra als Sub 18 que més han comptat en la categoria senior, com és el cas de Juanito -Ondarense-, Álvaro -Orba- i el porter Sergio -Benissa-. 

 

AMISTOSOS A ONDARA I PEGO

 

Amb la intenció de posar el colofó a esta brillant temporada de Primera Regional, futbolmarinaalta junt amb la col·laboració de la resta de clubs ha programat dos amistosos a Ondara i Pego. El primer es disputarà este pròxim diumenge 13 al Municipal Vicente Zaragoza, a benefici de la Residencia de la Tercera Edat de la Soledat. El partit arrancarà a les 18 hores. 

El segon partit serà dissabte 19 al Cervantes de Pego, i servirà d’homenatge al campió del grup, el club roget, que l’any pròxim estarà en Regional Preferent. L’encontre arrancarà també a les 18 hores i servirà per tancar definitivament la temporada. 

Víctor Bou, de l'Orba, el que més ha jugat de la comarca. 

Respecte i joc net

Cal tenir cura també de no carregar-se massa de targetes, sobretot d'aquelles absurdes i inncessàries com són les de protestar a l'àrbitre o per desconsideració o disputes estèrils amb els rivals, i que acaben penalitzant en partits de suspensió.  

Regularitat

Un jugador que disputa molts partits ha de tenir una trajectòria ordenada i allunyada d'excessos, la qual cosa li ajudarà a ser regular i a millorar el registre personal de minuts jugats.

La llista que publica FUTBOLMARINAALTA cada cinc jornades té precisament eixa intenció. La d'estimular i reconéixer l'alt índex de compromís, regularitat, respecte i joc net d'un grup de jugadors que s'han guanyat la confiança del mister i als quals ha acompanyat la sort. Per donar-li format de plantilla d'equip, la llista es completa amb 22 jugadors, També apareix la mitjana de minuts jugats per partit.

Què implica?

Qualsevol jugador de futbol sap que per ser el que més minuts disputa de l'equip cal, en primer lloc, gaudir de la confiança del mister. Això és obvi. Però hi ha també altres circumstàncies que poden afavorir o, pel contrari, impedir a un jugador gaudir d'este noble títol. De les quals en destaquem algunes.

Compromís

El perfil d'un futbolista que ho juga tot és el d'un jugador compromés amb l'equip i amb allò que fa. Compromés perquè ha de treballar dia a dia per oferir un bon nivell i mantenir una regularitat en aspectes com la preparació física. Compromés perquè ha de procurar no fallar a cap convocatòria i estar sempre a disposició del grup, deixant de banda en ocasions altres obligacions personals que podrien considerar-se irrenunciables per un altre membre de la tribu.

Sort

Per suposat la sort, omnipresent en el món del futbol, influeix i molt a l'hora de determinar quins jugadors disfruten de més minuts sobre el terreny de joc. Una sort que, per exemple, et pot cuidar de caure en la desgràcia de les lesions. 

Ferrán, del Gorgos.

Juanito, de l'Ondarense.

Robles, del Pego.

Gauchi, del Pedreguer, el porter que més ha jugat

 

7-05-18. El porter que més minuts ha jugat ha sigut Gauchi, del Pedreguer, amb 2.070 minuts de joc, per davant del de Pego amb 1.069. Serà doncs el porter titular de la selecció, en la que també estarà el jove de Benissa Sergio, en reconeixement al paper que ha jugat per al seu equip en esta segona volta. L'altre porter seleccionat va ser Angel, del Gorgos, que no podrà participar en els partits per compromisos personals. 

Carliche, del Benissa.

Joel, del Pedreguer.

Gauchi, del Pedreguer, el porter que més minuts ha disputat en la competició.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon