L'Orba-Pego, el derbi de la muntanya, aplega amb dos equips en plena ratxa de resultats

Cabe i Alberto Moreno són baixes per al Pego per sanció, mentre que l'Orba podria recuperar a Noé i Dani 

Possibles alineacions de l'Orba i el Pego per a este diumenge.

26-01-18. Orba i Pego protagonitzen este diumenge a la Marjal el partit més atractiu de la jornada, i que aplega, precisament, en un bon moment per als dos equips. L'Orba ha sumat 10 dels 12 últims punts i porta ja cinc jornades sense conéixer la derrota. En el primer partit de l'any es va imposar al poderós líder Rafelcofer, truncant-li la ratxa d'imbatut. Ara este diumenge voldrà repetir proesa contra el Pego, i per a aconseguir-ho el mister Gorreta compta pràcticament amb tota la plantilla, desprès que en els útims dies s'han incorporat als entrenaments amb normalitat els lesionats Dani i Noé. Un beneït problema per a l'entrenador, que haurà de deixar fora de la convocatòria a gent preparada per disputar l'encontre.

El Pego, per la seua part, presenta dos baixes, la del defensa Cabe i la del migcampista Alberto Moreno. Així i tot, Lauro no tindrà cap problema en presentar un onze amb garanties ja que pràcticament compta amb la resta de gent de la plantilla que han anat reincorporant-se en les últimes setmanes. La seua ratxa dels tres últims partits és també molt bona: 3 victòries, 10 gols a favor i cap en contra.

En el partit d'anada, al Cervantes, un corretjós Orba ja li va complicar la vida al Pego, empatant a dos gols i fent-li perdre als de casa els primers punts de la temporada.

El Pego-Orba de l'anada ja va ser un partit molt entretingut i disputat.